Mon Amour Massage este primul salon de masaj erotic din Romania ce poate fi vizitat de oriunde din lume prin intermediul serviciului Virtual Tour 4 Friendly Experience, o tehnologie inovatoare de prezentare 3D dezvoltata pentru noi de catre View 4 Business Concept. Turul virtual 360° este realizat cu cea mai recenta tehnologie HTML5 si ofera o experienta optima de vizionare prin scalarea automata la dimensiunea dispozitivului utilizat (desktop, laptop, tableta sau telefon mobil).

Te invitam sa faci o plimbare virtuala prin salonul nostru de masaj erotic din Bucuresti si sa examinezi in detaliu orice spatiu, fara a fi nevoie sa parasesti confortul casei sau al biroului.

Navigare @ Salonul de masaj erotic Mon Amour™ din Bucuresti

Poti folosi mouse-ul sau degetele pentru a te deplasa prin camere cu ajutorul sagetilor si a indicatorilor de tip X, pentru a vedea totul de aproape. Pictogramele indica locatii in care poti obtine informatii suplimentare cum ar fi linkuri catre resurse online.

Pentru a intra in modul ecran complet, da clic sau atinge pictograma "Toggle Fullscreen" in coltul din dreapta sus.

Edit Page

Unde ne gasesti

 Strada Caderea Bastiliei Nr. 72b, Bucuresti, Romania

 Luni - Sambata: 10:00 - 21:00

 Duminica: 14:00 - 21:00

Te rugam sa retii

- Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj. Nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.
- Toate serviciile sunt oferite la locatia noastra din Bucuresti. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.
- Varsta minima necesara pentru un masaj este de 18 ani.
- Oferirea de tips este complet optionala iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta.