Mon Amour Massage este primul salon de masaj erotic din Romania ce poate fi vizitat de oriunde din lume prin intermediul serviciului Virtual Tour 4 Friendly Experience, o tehnologie inovatoare de prezentare 3D dezvoltata pentru noi de catre View 4 Business Concept. Turul virtual 360° este realizat cu cea mai recenta tehnologie HTML5 si ofera o experienta optima de vizionare prin scalarea automata la dimensiunea dispozitivului utilizat (desktop, laptop, tableta sau telefon mobil).

Te invitam sa faci o plimbare virtuala prin salonul nostru de masaj erotic din Bucuresti si sa examinezi in detaliu orice spatiu, fara a fi nevoie sa parasesti confortul casei sau al biroului.

Navigare @ Salonul de masaj erotic Mon Amour™ din Bucuresti

Poti folosi mouse-ul sau degetele pentru a te deplasa prin camere cu ajutorul sagetilor si a indicatorilor de tip X, pentru a vedea totul de aproape. Pictogramele indica locatii in care poti obtine informatii suplimentare cum ar fi linkuri catre resurse online.

Pentru a intra in modul ecran complet, da clic sau atinge pictograma "Toggle Fullscreen" in coltul din dreapta sus.

Edit Page

Unde ne gasesti

 Adresa: Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

 Program: Luni - Sambata: 12:00 - 04:00

 Program: Duminica: 16:00 - 02:00

 Telefon:  021 316 88 38

 Telefon:  0732 889 966

 WhatsApp:  0732 889 966

Te rugam sa retii

- Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj. Nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.

- Varsta minima necesara pentru un masaj erotic este de 18 ani.

- Toate serviciile sunt oferite la locatia noastra din Bucuresti. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.

- Oferirea de tips este complet optionala iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta.

X

Protected Content

All contents of this website are protected by copyright. The materials on this website may not be modified, distributed, posted or transmitted without the prior written consent of Mon Amour Club, LLC.