Un nou inceput pentru salonul de masaj erotic Mon Amour

Un nou inceput pentru salonul de masaj erotic Mon Amour

Salonul de masaj erotic Mon Amour din Bucuresti a intrat intr-o noua faza de dezvoltare prin deschiderea unui nou sediu, cu o gama larga de facilitati si servicii de lux.
Povestea Mon Amour Massage incepe pe 19 mai 2008, cand salonul isi deschide portile pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72 intr-o vila de lux cu toate dotarile moderne.
Intr-o scurta perioada de timp, salonul nostru s-a impus ca unul dintre cele mai importante branduri din domeniul masajului erotic, un loc fermecator, elegant, sigur si discret.
Pentru a putea satisface asteptarile clientilor, conducerea salonului a decis sa construiasca un nou sediu langa vechea locatie. Amenajarea cladirii a inceput in 2011 iar deschiderea oficiala a avut loc pe 2 mai 2012, cu zeci de invitati din presa romaneasca.
Doua frumuseti uimitoare la sediul salonului de masaj erotic Mon Amour
Doua frumuseti uimitoare la sediul salonului. (Mon Amour Massage)
Situat in centrul orasului, salonul Mon Amour Massage acopera o suprafata de 263 m² pe 4 etaje, ofera o gama larga de servicii de masaj erotic, are mai multe camere, jacuzzi, sauna, dusuri si a fost proiectat in conformitate cu cele mai noi tendinte de design interior, cu bun gust si rafinament.
Ca o recunoastere a serviciilor sale de inalta calitate, salonul Mon Amour a primit numeroase premii de-a lungul ultimilor ani, inclusiv doua premii PIER consecutive pentru Cel mai bun salon de masaj erotic in 2011 si 2012 la Premiile Industriei Erotice din Romania (Eros Show Bucuresti).
Suntem mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri si ne straduim sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre. Echipa noastra de elita poate privi inapoi cu mandrie si inainte cu incredere.
Iar povestea noastra continua...

Galerie Foto

Click sau atinge pe imagini pentru a le mari
  Doua fete superbe din echipa de elita a salonului. (Mon Amour Massage)

Articole similare