Rezervare - Salonul de masaj erotic Mon Amour Massage Bucuresti
Rezervare - Salonul de masaj erotic Mon Amour Massage Bucuresti

Sistemul de rezervare online al salonului Mon Amour Massage din Bucuresti iti ofera o modalitate eficienta de a programa experienta unui masaj erotic de calitate. Pentru a face o rezervare online, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Avem nevoie doar de un nume si o adresa de email.

Rezervarea online nu este obligatorie dar este recomandata si trebuie facuta cu cel putin 24 de ore inainte. Daca iti doresti o rezervare in aceeasi zi, te rugam sa ne suni direct in timpul programului de lucru.

FORMULAR REZERVARE ONLINE
* Campuri obligatorii

Te rugam sa ne suni si vom face tot posibilul pentru a te ajuta, in cazul in care:

- nu ai primit un email de confirmare.

- doresti sa modifici sau sa anulezi rezervarea online (te rugam sa solicitati anularea sau modificarea rezervarii cu minimum 2 ore inainte).

- ai probleme cu sistemul nostru de rezervare online.

Info @ Salonul de masaj erotic Mon Amour™ Massage Bucuresti

Datele personale furnizate prin intermediul acestui formular sunt stocate pentru contactarea persoanei vizate, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Aceste date nu sunt afisate public pe site si sunt utilizate exclusiv in scopul comunicarii cu persoana vizata. Nu exista niciun transfer de date cu caracter personal catre terte parti. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Politica noastra de confidentialitate.

Edit Page

Unde ne gasesti

 Adresa: Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

 Program: Luni - Sambata: 12:00 - 04:00

 Program: Duminica: 16:00 - 02:00

 Telefon:  021 316 88 38

 Telefon:  0732 889 966

 WhatsApp:  0732 889 966

Te rugam sa retii

- Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj. Nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.

- Toate serviciile sunt oferite la locatia noastra din Bucuresti. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.

- Oferirea de tips este complet optionala iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta.

Dorim sa va informam ca salonul Mon Amour va fi inchis in perioada Sarbatorilor de Paste, incepand de vineri 26 aprilie 2019 si pana joi 2 mai 2019 (inclusiv ambele zile). Orarul normal de lucru va fi reluat vineri 3 mai 2019.