073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Mon Amour Massage - Povestea - Masaj Erotic Bucuresti

Povestea Mon Amour Massage incepe pe 19 mai 2008, cand salonul de masaj erotic isi deschide portile pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72, intr-o vila de lux cu toate facilitatile moderne. Intr-o scurta perioada de timp, salonul nostru s-a impus ca unul dintre cele mai importante branduri din domeniul masajului erotic in Bucuresti, un loc fermecator, elegant, sigur si discret.
 
Pentru a fi in masura sa raspunda asteptarilor clientilor, salonul a decis sa construiasca un nou sediu in apropierea locatiei vechi, cu o gama larga de facilitati si servicii de lux. Constructia noului sediu a inceput in 2011 iar deschiderea oficiala a avut loc pe 2 mai 2012, cu zeci de invitati din mass-media din Romania. Situat in centrul Bucurestiului, pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72 B, salonul Mon Amour Massage ofera o gama larga de servicii de masaj erotic, are mai multe camere, jacuzzi, sauna, dusuri cu efect de ploaie si a fost proiectat in conformitate cu cele mai noi tendinte de design interior, cu bun gust si rafinament.
 
Ca o recunoastere a serviciilor sale de inalta calitate, salonul Mon Amour a primit numeroase premii de-a lungul ultimilor ani, inclusiv trei premii PIER consecutive pentru cel mai bun salon de masaj erotic in 2011, 2012 si 2013 la Premiile Industriei Erotice din Romania (Eros Show Bucuresti).
 
Suntem mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri si ne straduim sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre. Echipa noastra de elita, sub conducerea domnisoarei Alina Plugaru (una dintre cele mai cunoscute vedete de filme pentru adulti din Romania), poate privi inapoi cu mandrie si inainte cu incredere.

Iar povestea noastra continua...

In galeria de mai jos puteti vedea evolutia salonului Mon Amour Massage intre anii 2008 - 2011. Click aici  pentru a vizualiza fotografii din noul sediu.
^