Clientii nostri au intotdeauna ultimul cuvant. Daca esti incantat de serviciile noastre, te rugam sa le spui si prietenilor tai. Daca nu esti, spune-ne noua!

Pentru orice intrebare, contacteaza-ne folosind formularul de mai jos cu o adresa de email valabila si ne vom stradui sa raspundem cat mai curand posibil. Pentru un raspuns mai rapid, pur si simplu suna-ne!

Te rugam sa completezi campul obligatoriu!
Te rugam sa completezi campul obligatoriu!
Te rugam sa completezi campul obligatoriu!

Salonul Mon Amour Massage este situat intr-un locatie sigura, centrala si discreta din inima orasului Bucuresti. Poti vedea locatia salonului nostru de masaj erotic pe harta de mai jos.

Info @ Salonul de masaj erotic Mon Amour™ Massage Bucuresti

Datele personale furnizate prin intermediul acestui formular sunt stocate pentru contactarea persoanei vizate, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Aceste date nu sunt afisate public pe site si sunt utilizate exclusiv in scopul comunicarii cu persoana vizata. Nu exista niciun transfer de date cu caracter personal catre terte parti. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti Politica noastra de confidentialitate.

Edit Page

Unde ne gasesti

 Strada Caderea Bastiliei Nr. 72b, Bucuresti, Romania

 Luni - Sambata: 10:00 - 21:00

 Duminica: 14:00 - 21:00

Te rugam sa retii

- Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj. Nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.
- Toate serviciile sunt oferite la locatia noastra din Bucuresti. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.
- Varsta minima necesara pentru un masaj este de 18 ani.
- Oferirea de tips este complet optionala iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta.