Suntem incantati ca v-ati aratat interesati de compania noastra. Salonul de masaj erotic Mon Amour a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de masaj din Romania. Acest site (www.monamour-masaj.ro) este detinut si operat de Mon Amour Club SRL.

Ne angajam sa protejam confidentialitatea vizitatorilor site-ului nostru iar aceasta politica stabileste modul in care vom trata informatiile dumneavoastra personale, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Consideram ca confidentialitatea si informatiile personale ale clientului nostru sunt de o importanta capitala. Noi luam in serios drepturile de confidentialitate si vom asigura cele mai inalte standarde de conformitate cu toate legile privind protectia datelor. Suntem dedicati colectarii si utilizarii informatiilor personale in mod responsabil si numai in masura necesara pentru serviciile pe care le furnizam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele si adresa de email, trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si in conformitate cu prevederile Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

In calitate de operator de date, Mon Amour Club a implementat numeroase masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura cea mai completa protectie a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site.

Utilizarea paginilor de internet ale Mon Amour Club este posibila fara indicarea datelor personale. Cu toate acestea, daca decideti sa utilizati formularele noastre, atunci vom solicita introducerea anumitor date personale, inclusiv numele dumneavoastra, adresa de email si/sau numarul de telefon.

Prin intermediul acestei declaratii de protectie a datelor, compania noastra ar dori sa informeze potentialii clienti si partile interesate despre natura si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si le procesam. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, asupra drepturilor pe care le au.

Confidentialitate si profesionalism

Suntem pe deplin constienti de faptul ca clientii nostri pretuiesc si necesita discretie si confidentialitate. Respectarea confidentialitatii clientului nostru este o parte vitala a crearii unei relatii de succes client/salon, construita pe incredere si loialitate.

Cum pastram confidentialitatea?

Intelegem nevoile clientilor nostri de discretie in orice moment. Nu vom dezvalui niciodata detalii despre clienti unei terte parti, decat daca suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru, prin ordin al unei instante.

Confidentialitatea personalului

Managerele noastre sunt experimentate si instruite pentru a mentine un nivel ridicat de confidentialitate al clientilor. Toate conversatiile client/managera sunt pe deplin confidentiale. Maseuzele noastre nu sunt doar calificate, ci si discrete. Daca simtiti ca confidentialitatea dumneavoastra a fost incalcata de catre una dintre maseuzele/managerele noastre sau ca acestea au actionat intr-o maniera care v-a provocat disconfort, va rugam sa ne contactati imediat. Nu acceptam comportamente neprofesionale de la doamnele noastre maseuze sau managere.

Protejarea maseuzelor noastre

Siguranta maseuzelor noastre este vitala. Ne asteptam ca clientii nostri sa trateze maseuzele cu respect si amabilitate. In cazul in care un client incalca politica de comportament respectuoasa, acesta va fi interzis in salon.

Procesul de reclamatii

Daca aveti o plangere despre serviciile noastre, sunteti binevenit sa ne contactati, o vom procesa conform politicii noastre interne de reclamatii si va asiguram ca o vom trata cu cea mai mare seriozitate.

Definitii

Declaratia privind protectia datelor la Mon Amour Club se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european prin adoptarea Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor ar trebui sa fie lizibila si usor de inteles, atat pentru publicul larg, cat si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.

In aceasta declaratie de protectie a datelor folosim urmatorii termeni:

1. Date personale

Date personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata). O persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologici, genetici, mentali, economici, culturali sau social al acelei persoane fizice.

2. Subiectul datelor

Persoana vizata este orice persoana identificata sau care poate fi identificata, ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre operatorul responsabil cu procesarea.

3. Procesarea

Procesarea este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent daca sunt sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispozitie in alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

4. Restrictionarea prelucrarii

Restrictionarea procesarii este marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.

5. Profilarea

Profilare inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau anticipa aspecte legate de performanta persoanei la locul de munca, situatia economica, sanatatea, interese, fiabilitate, comportament, locatie sau miscari.

Cookies

Ca orice alt site www.monamour-masaj.ro foloseste cookie-uri. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a stoca informatii care includ preferintele vizitatorilor si paginile de pe site-ul pe care vizitatorul le-a accesat sau le-a vizitat. Informatiile sunt utilizate pentru a optimiza experienta utilizatorilor prin particularizarea continutului paginii web pe baza tipului de browser al vizitatorilor si/sau a altor informatii.

Pentru mai multe informatii despre modulele cookie, accesati si consultati Politica noastra de Cookie-uri.

Colectarea datelor prin trimiterea formularelor de contact, angajare sau de rezervare

Datele personale furnizate prin intermediul formularelor de contact, angajare sau de rezervare, transmise in mod voluntar de catre un subiect de date, sunt stocate pentru contactarea persoanei vizate pentru mai multe informatii. Datele furnizate pot include numele, adresa de email si/sau numarul de telefon. Aceste date nu sunt afisate public pe site si sunt utilizate exclusiv in scopul comunicarii cu persoana vizata. Nu exista niciun transfer de date cu caracter personal catre terte parti.

Stergerea de rutina si blocarea datelor personale

Operatorul de date proceseaza si stocheaza datele cu caracter personal numai pentru perioada necesara pentru contactarea persoanei vizate sau in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile la care se supune operatorul de date. In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt sterse in mod curent, in conformitate cu cerintele legale.

Drepturile persoanei vizate

1. Dreptul de confirmare

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator o confirmare cu privire la faptul ca datele cu caracter personal care il privesc sunt sau nu sunt procesate. Daca un subiect de date doreste sa se foloseasca de acest drept de confirmare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze responsabilul nostru cu protectia datelor sau un alt angajat al operatorului.

2. Dreptul de acces

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator informatii gratuite cu privire la datele sale personale stocate in orice moment si o copie a acestor informatii. In plus, directivele si regulamentele europene acorda accesul persoanelor vizate la urmatoarele informatii:

- scopul prelucrarii;

- categoriile de date cu caracter personal vizate;

- destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau vor fi divulgate datele cu caracter personal;

- daca este posibil, perioada prevazuta pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

- existenta dreptului de a solicita rectificarea sau stergerea datelor personale de la operator sau de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizata sau de a se opune unei asemenea prelucrari;

In plus, persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la transferarea datelor cu caracter personal catre o alta tara sau catre o organizatie internationala. In acest caz, persoana vizata are dreptul de a fi informata cu privire la garantiile corespunzatoare privind transferul.

3. Dreptul la rectificare

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Daca un subiect de date doreste sa exercite acest drept la rectificare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze responsabilul nostru cu protectia datelor sau un alt angajat al operatorului.

4. Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a stergerii datelor cu caracter personal care il privesc, fara intarzieri nejustificate. Operatorul are obligatia de a sterge fara intarziere datele cu caracter personal in cazul in care unul dintre motivele urmatoare se aplica, atata timp cat prelucrarea nu este necesara:

- Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate.

- Persoana vizata retrage consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea, in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR si daca nu exista alt motiv juridic pentru prelucrare.

- Persoana vizata are obiectii asupra prelucrarii in temeiul articolului 21 alineatul (1) din GDPR si nu exista motive legale imperative pentru prelucrare.

- Datele cu caracter personal trebuie sa fie sterse pentru respectarea unei obligatii legale in legislatia Uniunii Europene sau a statului membru la care este supus operatorul de date.

Daca unul dintre motivele mentionate mai sus se aplica si un subiect de date doreste sa solicite stergerea datelor cu caracter personal stocate de Mon Amour Club, el sau ea poate in orice moment sa contacteze responsabilul nostru cu protectia datelor sau un alt angajat al operatorului. Responsabilul cu protectia datelor de la Mon Amour Club sau un alt angajat trebuie sa se asigure imediat ca cererea de stergere este respectata imediat.

5. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a restrictionarii prelucrarii, in cazul in care se aplica una dintre urmatoarele:

- Precizia datelor cu caracter personal este contestata de persoana vizata, pentru o perioada care permite operatorului de date sa verifice corectitudinea datelor cu caracter personal.

- Operatorul de date nu mai are nevoie de datele personale in scopul prelucrarii.

- Persoana vizata a ridicat obiectii impotriva prelucrarii.

Daca una dintre conditiile mentionate mai sus este indeplinita si persoana vizata doreste sa solicite restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal stocate de Mon Amour Club, el sau ea poate oricand sa contacteze responsabilul cu protectia datelor sau un alt angajat al operatorului. Responsabilul cu protectia datelor de la Mon Amour Club sau un alt angajat va aranja restrictionarea prelucrarii.

6. Dreptul la portabilitatea datelor

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui operator de date, intr-un format structurat utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit automat. El sau ea are dreptul sa transmita aceste date altui operator de date fara opozitie din partea operatorul de date initial.

In plus, in exercitarea dreptului sau la transferabilitatea datelor, in conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizata are dreptul sa transmita date cu caracter personal direct de la un operator la altul, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si cand acest lucru nu afecteaza negativ drepturile si libertatile celorlalti. Pentru a afirma dreptul la portabilitatea datelor, persoana vizata poate contacta in orice moment responsabilul cu protectia datelor desemnat de Mon Amour Club sau un alt angajat.

7. Dreptul la opozitie

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de legiuitorul european, de a se opune din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc, ce se bazeaza pe litera (e) sau (f) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplica, de asemenea, crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

Mon Amour Club nu mai prelucreaza datele cu caracter personal, in cazul dreptului la opozitie. Pentru a-si exercita dreptul de a se opune, persoana vizata poate contacta direct responsabilul cu protectia datelor de la Mon Amour Club sau un alt angajat.

8. Dreptul de retragere al consimtamantului

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european de a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale, in orice moment. Daca persoana vizata doreste sa-si exercite dreptul de a retrage consimtamantul, acesta poate oricand sa contacteze direct responsabilul cu protectia datelor al Mon Amour Club sau un alt angajat al operatorului.

Temeiul juridic pentru prelucrare

GDPR serveste ca baza juridica pentru procesarea operatiunilor pentru care obtinem consimtamantul pentru un anumit scop de procesare. Prelucrarea datelor personale este necesara in scopul procesarii si/sau furnizarii de servicii de publicitate cu informatii despre produsele/serviciile Mon Amour Massage. Nu exista niciun transfer de date cu caracter personal catre terte parti.

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal

Criteriile utilizate pentru a determina perioada de stocare a datelor cu caracter personal sunt perioadele respective de pastrare a datelor. Dupa expirarea perioadei respective, datele corespunzatoare sunt sterse in mod curent, atata timp cat nu mai este necesara initierea unui contact. Puteti solicita eliminarea datelor dumneavoastra, in orice moment, trimitand o cerere la responsabilul cu protectia datelor al Mon Amour Club sau la un alt angajat al operatorului.

Cum sa faceti o reclamatie?

Pentru a va exercita toate drepturile, intrebarile sau reclamatiile relevante, va rugam sa contactati in primul rand responsabilul cu protectia datelor al Mon Amour Club sau un alt angajat al operatorului prin email la: dpo@monamour-masaj.ro, scriindu-ne pe adresa: Mon Amour Club SRL, Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, 010616, Bucuresti, Romania, sau sunand la numarul 021 316-8838.

Daca acest lucru nu va rezolva reclamatia in mod satisfacator, aveti dreptul sa depuneti o plangere la ANSPDCP la telefon +4 (031) 805-9211 sau prin email la: anspdcp@dataprotection.ro

ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), B-dul Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, 010336, Bucuresti, Romania

Procesare ulterioara

Daca dorim sa folosim datele dumneavoastra personale pentru un scop nou, care nu este acoperit de aceasta notificare privind confidentialitatea datelor, va vom furniza o noua notificare care explica aceasta noua utilizare inainte de inceperea procesarii si stabilirea scopurilor relevante si a conditiilor de procesare.

Revizuirea acestei politici

Orice modificare pe care o putem face in viitor in politica noastra de confidentialitate, va fi afisata pe aceasta pagina. Va rugam sa verificati frecvent aceasta pagina pentru a vedea orice actualizari sau modificari ale politicii noastre de confidentialitate.

Consimtamant

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate, cu termenii si conditiile sale.

Data ultimei revizuiri: 10 decembrie 2018

Edit Page

Unde ne gasesti

 Adresa: Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

 Program: Luni - Sambata: 12:00 - 04:00

 Program: Duminica: 16:00 - 02:00

 Telefon:  021 316 88 38

 Telefon:  0732 889 966

 WhatsApp:  0732 889 966

Te rugam sa retii

- Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj. Nu suntem o agentie de escorta si nu oferim servicii sexuale. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.

- Toate serviciile sunt oferite la locatia noastra din Bucuresti. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.

- Oferirea de tips este complet optionala iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta.