Taxi in Bucuresti: Lucrurile pe care trebuie sa le cunosti

Taxi in Bucuresti: Lucrurile pe care trebuie sa le cunosti

Anumite saloane de masaj erotic si cluburi de divertisment pentru adulti din Bucuresti obisnuiesc sa plateasca soferii de taxi care aduc pasageri in locatia lor.
Desi majoritatea soferilor de taxi sunt profesionisti onesti, exista si unele exceptii. Din acest motiv, exista cazuri in care un pasager solicita o anumita destinatie iar soferul incearca sa convinga pasagerul sa mearga la o alta destinatie.
Soferul poate spune ca locul spre care te indrepti este inchis, nu este bun sau este prea scump si ca el cunoaste ceva mai bun pe undeva. In acest caz, trebuie sa insisti pentru a merge la destinatia planificata.
Intr-o alta situatie, soferii de taxi te pot duce la o locatie gresita si sa insiste ca e cea solicitata. In cele din urma, ai putea ajunge la destinatia solicitata numai pentru a gasi un localnic "binevoitor" langa intrare care iti poate explica ca exista o problema/vacanta/vizita oficiala la locul in care doresti sa mergi si ca acesta este inchis.
Sediul salonului nostru de masaj erotic de pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72b
Sediul salonului nostru de masaj erotic de pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72b. (Mon Amour Massage)

Uneori, soferii de taxi sunt in legatura cu aceste persoane si te vor trimite in mod intentionat la acestia. Soferul de taxi se va oferi apoi sa te duca intr-un loc mai putin cunoscut, dar mult mai frumos. In general, destinatia ta este de fapt deschisa iar in acest caz, pur si simplu refuza oferta si mergi sa verifici.

Calatoria cu taxiul este convenabila dar scumpa, uneori surprinzator de mult. Deci, este logic sa fii atent la trucurile pe care le-am subliniat aici si sa iei toate masurile de precautie necesare pentru a le evita.
  Masina taxi, noaptea pe strada. (Shutterstock)

Articole similare