073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Andrea Bruce si Alina Plugaru in receptia salonului de masaj erotic Mon Amour Massage

SAMBATA, 25 APRILIE 2015, 12:00

Salonul de masaj erotic Mon Amour Massage a fost gazda unui oaspete special de la revista americana National Geographic, la inceputul lunii aprilie 2015. Fotojurnalista americana Andrea Bruce, care s-a aflat la Bucuresti pentru a documenta un articol despre viata de noapte din capitala Romaniei, si-a exprimat dorinta de a vizita salonul Mon Amour Massage.

La sediul din Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, ea a fost intampinata de Alina Plugaru cu care a discutat despre secretele succesului celui mai bun salon de masaj erotic din Romania. La incheierea vizitei, Andrea si Alina s-au fotografiat impreuna in receptia principala alaturi de unul dintre simbolurile salonului Mon Amour Massage.

Andrea Bruce, nascuta in 1973, este o celebra fotojurnalista americana care si-a concentrat atentia asupra oamenilor si problemelor sociale din zonele de conflict ale lumii, in special Irak si Afganistan. Timp de 8 ani, incepand din 2003, a fost fotograf de razboi in Irak pentru cotidianul The Washington Post. A fost desemnata de patru ori "Fotograful Anului" de catre White House News Photographers Association si a castigat prestigiosul Premiu John Faber, decernat de Overseas Press Club din New York.

National Geographic este revista oficiala a societatii americane National Geographic Society, publicata lunar incepand din octombrie 1888. Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmaresc 40 de editii internationale, National Geographic este a treia cea mai citita revista din lume.

 

Masaj erotic Bucuresti - Blog | Mon Amour™ Massage

Blogul Mon Amour va ofera cele mai noi informatii despre serviciile, evenimentele si activitatile celui mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti.

^