073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Andrea Bruce si Alina Plugaru in receptia salonului de masaj erotic Mon Amour Massage

SAMBATA, 25 APRILIE 2015, 12:00

Salonul de masaj erotic Mon Amour Massage a fost gazda unui oaspete special de la revista americana National Geographic, la inceputul lunii aprilie 2015. Fotojurnalista americana Andrea Bruce, care s-a aflat la Bucuresti pentru a documenta un articol despre viata de noapte din capitala Romaniei, si-a exprimat dorinta de a vizita salonul Mon Amour Massage.

La sediul din Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, ea a fost intampinata de Alina Plugaru cu care a discutat despre secretele succesului celui mai bun salon de masaj erotic din Romania. La incheierea vizitei, Andrea si Alina s-au fotografiat impreuna in receptia principala alaturi de unul dintre simbolurile salonului Mon Amour Massage.

Andrea Bruce, nascuta in 1973, este o celebra fotojurnalista americana care si-a concentrat atentia asupra oamenilor si problemelor sociale din zonele de conflict ale lumii, in special Irak si Afganistan. Timp de 8 ani, incepand din 2003, a fost fotograf de razboi in Irak pentru cotidianul The Washington Post. A fost desemnata de patru ori "Fotograful Anului" de catre White House News Photographers Association si a castigat prestigiosul Premiu John Faber, decernat de Overseas Press Club din New York.

National Geographic este revista oficiala a societatii americane National Geographic Society, publicata lunar incepand din octombrie 1888. Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmaresc 40 de editii internationale, National Geographic este a treia cea mai citita revista din lume.

Blogul Mon Amour Massage va ofera cele mai noi informatii despre serviciile, evenimentele si activitatea celui mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti.

^