073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Salonul de masaj erotic Mon Amour din Bucuresti va doreste Sarbatori fericite si un An Nou fericit

JOI, 21 DECEMBRIE 2017, 12:00

Intrucat anul 2017 este aproape de sfarsit, am dori sa profitam de aceasta ocazie pentru a multumi tuturor celor implicati activ in functionarea salonului de masaj erotic Mon Amour Massage din Bucuresti.

Dorim sa le multumim tuturor clientilor nostri care ne-au ajutat in construirea reputatiei de lider in domeniul terapiei prin masaj si SPA din Romania, a fost o placere sa va avem ca oaspeti si asteptam cu nerabdare sa ne vedem din nou in 2018.

Speram ca toti vom avea timp sa ne bucuram impreuna cu familia si prietenii de aceste sarbatori.

Va informam ca salonul de masaj erotic Mon Amour Massage va fi inchis pentru Sarbatorile de Iarna, din 23 Decembrie 2017 si pana pe 7 Ianuarie 2018 (ambele zile incluse). Orarul normal de lucru va fi reluat Luni, 8 Ianuarie 2018, la ora 12:00.

Pentru orice informatii sau solicitare de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site-ul nostru, vom raspunde cat mai curand posibil.

Echipa noastra va doreste Sarbatori fericite si un An Nou fericit!

 

Masaj erotic Bucuresti - Blog | Mon Amour™ Massage

Blogul Mon Amour va ofera cele mai noi informatii despre serviciile, evenimentele si activitatile celui mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti.

^