073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

De Halloween te invitam sa fii oaspetele nostru la salonul de masaj erotic Mon Amour Massage din Bucuresti

DUMINICA, 29 OCTOMBRIE 2017, 16:00

De Halloween te invitam sa fii oaspetele nostru la salonul de masaj erotic Mon Amour Massage din Bucuresti si sa-ti transpui fanteziile in realitate prin intermediul masajului nostru de seductie Fantasy, un masaj erotic cu elemente role play si costume sexy tematice.

Traieste-ti fantezia de a fi sedus de o asistenta indecenta, care este "bine echipata" pentru a explora fiecare centimetru din corpul tau! Fii seful sedus de secretara ta delicioasa sau un profesor de colegiu captivat de o scolarita cocheta!

Pisicuta, soldatica, politista, asistenta medicala, scolarita, diavolita, doamna in negru... Indiferent de rolul pe care il joaca, domnisoarele de la Mon Amour Massage au o aventura sexy personalizata doar pentru tine !

Maseuza ta experimentata va juca cu incredere rolul ei, astfel incat sa poti sa te relaxezi pe deplin si sa te bucuri de distractia fantastica.

Preturile noastre sunt aceleasi iar promotia este valabila din 27 octombrie 2017 si pana in noaptea de Halloween, 31 octombrie 2017.

Suna acum la 0732 889 966 / 0213 168 838 sau rezerva online!

* Te rugam sa retii ca aceasta nu este o invitatie la servicii sexuale. Mon Amour Massage este un furnizor de servicii de masaj erotic. Masajele sunt de natura non-terapeutica si numai pentru relaxare iar orice suma platita este strict pentru masaj.

 

Masaj erotic Bucuresti - Blog | Mon Amour™ Massage

Blogul Mon Amour va ofera cele mai noi informatii despre serviciile, evenimentele si activitatile celui mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti.

^