Inaugurarea salonului de masaj erotic Mon Amour Massage

Inaugurarea salonului de masaj erotic Mon Amour

Alina Plugaru, cea mai celebra actrita a filmelor pentru adulti din Romania, a inaugurat pe 19 mai 2008 salonul de masaj erotic Mon Amour Massage.
Amplasat in centrul orasului Bucuresti, salonul ofera o gama variata a serviciilor de masaj: masaj erotic, body masaj, dublu masaj erotic, masaj senzual si masaj erotic pentru cupluri.
Salonul de masaj erotic dispune de trei camere pentru masaj, fiecare decorata intr-un anumit stil si culoare.
Una din camere este verde si decorata ca un colt din padurea tropicala Amazoniana, a doua camera este rosie, incitanta si eleganta iar a treia camera este zugravita in nuante de mov si alb.
Pentru ca toate gusturile clientilor sa fie satisfacute, Alina Plugaru a angajat o echipa de tinere senzuale si apetisante, specializate in arta masajului erotic.
Image
Alina Plugaru la inaugurarea salonului de masaj erotic. (Mon Amour Massage)
"Toate maseuzele sunt foarte bine pregatite. Au experienta si sunt convinsa ca toti oaspetii nostri vor pleca multumiti de la salonul Mon Amour Massage, asa cum l-am denumit eu."
"Sunt increzatoare in reusita acestei afaceri pentru ca am investit multa munca, bani si sentimente. Am facut totul cu inima", a marturisit vedeta XXX pentru mass-media romaneasca.
Daca doresti sa-ti traiesti fanteziile cele mai ascunse, te invitam sa vii intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret pentru un minunat masaj erotic si sa permiti superbelor noastre domnisoare sa te elibereze de stresul cotidian.
Te asteptam la Mon Amour Massage in Bucuresti, pe Strada Caderea Bastiliei Nr. 72b!

Galerie Foto

Click sau atinge pe imagini pentru a le mari
  Maseuzele salonului de masaj erotic. (Mon Amour Massage)

Articole similare