073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Masaj erotic Fantasy, de Halloween la Mon Amour Massage

De Halloween te invitam sa fii oaspetele nostru la salonul de masaj erotic Mon Amour Massage din Bucuresti

DUMINICA 29 OCTOMBRIE 2017, 16:00

De Halloween te invitam sa fii oaspetele nostru la salonul de masaj erotic Mon Amour Massage din Bucuresti si sa-ti transpui fanteziile in realitate prin intermediul masajului nostru de seductie Fantasy, un masaj erotic cu elemente role play si costume sexy tematice.

Citește mai departe...

Un oaspete de la National Geographic la salonul Mon Amour

Andrea Bruce si Alina Plugaru in receptia salonului de masaj erotic Mon Amour Massage

SAMBATA, 25 APRILIE 2015, 12:00

Salonul de masaj erotic Mon Amour Massage a fost gazda unui oaspete special de la revista americana National Geographic, la inceputul lunii aprilie 2015. Fotojurnalista americana Andrea Bruce, care s-a aflat la Bucuresti pentru a documenta un articol despre viata de noapte din capitala Romaniei, si-a exprimat dorinta de a vizita salonul Mon Amour Massage.

Citește mai departe...

Inaugurarea salonului de masaj erotic Mon Amour Massage

Maseuzele Mon Amour la inaugurarea salonului de masaj erotic din Bucuresti

LUNI, 26 MAI 2008, 15:00

Alina Plugaru, cea mai celebra actrita a filmelor pentru adulti din Romania, a inaugurat Luni 19 Mai 2008 salonul de masaj erotic Mon Amour Massage. Amplasat in centrul orasului Bucuresti, salonul ofera o gama variata a serviciilor de masaj: masaj erotic, body masaj, dublu masaj erotic, masaj senzual si masaj erotic pentru cupluri.

Citește mai departe...

Masaj erotic Bucuresti - Blog | Mon Amour™ Massage

Blogul Mon Amour va ofera cele mai noi informatii despre serviciile, evenimentele si activitatile celui mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti.

^