073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Masaj erotic Bucuresti - Angajari | Mon Amour™ Massage

Mon Amour Massage, cel mai important furnizor de servicii de masaj erotic de lux din Bucuresti, este mereu in cautare de noi talente care sa se alature echipei noastre de maseuze de elita. Oferim un mediu de lucru profesional, de lux, prietenos si flexibil, dezvoltare profesionala si oportunitati pentru construirea un venit consistent.

• Ai varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani?

• Esti o femeie tanara, sexy, increzatoare si fara prejudecati?

• Esti o persoana de incredere, cinstita, curata, foarte prietenoasa si cu o atitudine pozitiva?

• Esti pasionala, senzuala si te simti confortabil cu nuditatea?

• Ai cunostinte de baza in domeniu masajului sau esti dispusa sa inveti?

Daca raspunsul tau la aceste intrebari este DA si daca iti doresti sa lucrezi la cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti, te rugam sa completazi formularul de mai jos pentru a inregistra CV-ul tau in baza noastra de date. Experienta nu este necesara dar standardele noastre sunt foarte inalte si ne asteptam ca doar cele mai bune candidate sa aplice.

Candidatele selectate vor fi contactate de o managera de la Mon Amour Massage pentru a discuta despre posibilitatea de a lucra cu noi. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne suni la telefon 0732 889 966 sau 0213 168 838 (intre orele 12:00 - 22:00).

FORMULAR DE INREGISTRARE
* Campuri obligatorii
Te rugam sa introduci o adresa valida.
Selecteaza fisierele...

Te rugam sa atasezi cel putin trei fotografii recente (portret / corp intreg), intr-o tinuta lejera.

Note:

• Mon Amour Massage nu este o agentie de escorta si nu ofera servicii sexuale! Toate serviciile noastre senzuale de masaj erotic au fost create doar pentru scopuri de relaxare.

• Toate informatiile personale furnizate despre dvs. vor fi tratate strict in conformitate cu prevederile Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Acest lucru inseamna ca conditiile de confidentialitate vor fi respectate si ca vor fi luate masuri pentru a preveni divulgarea neautorizata a acestora.

^