073 288-9966  masaj-erotic-bucuresti-salonul-mon-amour-telefon

Mon Amour Massage - Angajari - Masaj Erotic Bucuresti

Mon Amour Massage, cel mai important furnizor de servicii de masaj erotic de lux din Bucuresti, este mereu in cautare de noi talente care sa se alature echipei noastre de maseuze de elita. Oferim un mediu de lucru profesional, de lux, prietenos si flexibil, dezvoltare profesionala si oportunitati pentru construirea un venit consistent.
 
- Aveti varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani?
- Sunteti o femeie tanara, sexy, increzatoare si fara prejudecati?
- Sunteti o persoana de incredere, cinstita, curata, foarte prietenoasa si cu o atitudine pozitiva?
- Sunteti pasionala, senzuala si va simtiti confortabil cu nuditatea?
- Aveti cunostinte de baza in domeniu masajului sau sunteti dispusa sa invatati?
 
Daca raspunsul dvs. la aceste intrebari este DA si daca va doriti sa lucrati la cel mai bun salon de masaj erotic din Bucuresti, va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a inregistra CV-ul dvs. in baza noastra de date. Experienta nu este necesara dar standardele noastre sunt foarte inalte si ne asteptam ca doar cele mai bune candidate sa aplice. Candidatele selectate vor fi contactate de o managera de la Mon Amour Massage pentru a discuta despre posibilitatea de a lucra cu noi. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne sunati la telefon 0732 889 966 sau 0213 168 838 (intre orele 12:00 - 22:00).
Contact Us
Feel free to contact us if you have any questions
Please enter your name!
Please enter your email!
Please enter your message!
Note:
- Mon Amour Massage Bucuresti nu este o agentie de escorta si nu ofera servicii sexuale! Toate serviciile noastre senzuale de masaj erotic au fost create doar pentru scopuri de relaxare.
- Toate informatiile personale furnizate despre dvs. vor fi tratate strict in conformitate cu prevederile Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Acest lucru inseamna ca conditiile de confidentialitate vor fi respectate si ca vor fi luate masuri pentru a preveni divulgarea neautorizata a acestora.
^